Microsoft Office 365

Office 365 är Microsofts molntjänst där du får åtkomst till Office-verktyg, e-post, online-möten och andra IT-tjänster på kontoret, hemifrån eller nästan var du än befinner dig – 365/7/24.

användarvänligt, säkert och med åtkomst överallt.

Fördelarna med Office 365 är många. Du får en hög flexibilitet att välja den nivå du behöver, en hög driftsgaranti på 99.9 % och användarvänliga tjänster. Så låt oss berätta mer om det nya sättet att arbeta när och var du vill. Med Make IT som partner är snart alla medarbetare igång med Office 365.

icons-01-1
senaste

Alltid senaste versionen

Office 365 utvecklas kontinuerligt och du får tillgång till de senaste uppdateringarna med din prenumeration, både på PC och Mac.

Tillgång till senaste versionen av
W – Word, X – Excel, P – PowerPoint, O – Outlook, A – Access, N – OneNote, P – Publisher, S – Skype for Business, I – InfoPath. Tillgång till SharePoint Online och OneDrive Business.

tillgang

Tillgång överallt

Logga bara in i Office 365 så har du tillgång till dokument och inställningar på datorn, surfplattan, telefonen och webben. Du kan alltid fortsätta direkt där du slutade. Vi kallar det Always Online.

arbeta

Arbeta tillsammans med Office 365

Skapa snygga dokument med hjälp av de välkända Office-programmen och spara dem i molnet. Sedan kan du och ditt team redigera och samarbeta i realtid via Office Online.

Vad skulle det kosta för er att flytta?

Hur många användare är ni?
Pris per användare: 1 495 kr *
I startkostnaden ingår förstudie, uppsättning av konton, migrering och installation av nya programvaror.* STARTKOSTNAD PÅ 5 995 KR TILLKOMMER (OAVSETT ANTAL ANVÄNDARE) SAMT MICROSOFT LICENSKOSTNAD FÖR VALT OFFICE 365-PAKET.
flytt1

Vi hjälper till med flytten

Vi hjälper er att migrera från befintlig e-postlösning så som Gmail, hosted exchange och liknande till moderna Office 365. Migrering går snabbt och enkelt, för att störa er verksamhet så lite som möjligt.

I startkostnaden ingår förstudie, uppsättning av konton, migrering och installation av nya programvaror.

manabu

Utbildning ingår

I detta ingår också 2 timmars utbildning i Office 365. Under ledning av Manabu ger utbildningen en grundläggande förståelse för programmen och navigationen i Office 365, tillsammans med tips och trix.

Vilket Office 365 är rätt för er?

Läs mer här

Vad är du intresserad av?

 Office 365 Business Essentials Office 365 Business Office 365 Business Premium Office 365 Enterprise E1 Office 365 ProPlus Office 365 Enterprise E3





Läs mer om Office 365

Kontakta oss Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Make IT Bloggen Gilla oss på Facebook Supportprogram