Elfsborg signar med 15-åring

Elfsborg signar med 15-åring

Elfsborg signar med 15-åring

– Make IT är en viktig spelare för oss. De ser till att all vår IT fungerar. Att kunna arbeta tryggt online var vi än är blir allt viktigare, säger Elfsborgs klubbchef
Stefan Andreasson.

Thomas Lantz, vd på Make IT som firar 15-årsjubileum, är naturligtvis glad över att avtalet är påskrivet. Inte bara för att Elfsborg är en spännande kund. På Make IT klappar många gulsvarta hjärtan.

– För oss är Borås Arena inte bara fotboll utan också en arena för möten. Vår lokala position är viktig och då vill vi vara med där många andra Boråsföretag finns med.
Jonas Brydewall, ansvarig för Elfsborg på Make IT och Jonas Kallin, IT-ansvarig på Elfsborg, är också nöjda med att avtalet är i hamn innan säsongen drar igång.

– Vi har samma inställning som Elfsborg. Vi nöjer oss inte med att harva i mitten av tabellen och låta storstadsföretagen ta över. Istället ser vi till att ligga i framkant, säger Jonas Brydewall.
Avtalet mellan Make IT och Elfsborg innebär att Make IT sköter all IT – servrar, Office365, SharePoint och klienter.

– För oss på Elfsborg känns det bra att samarbeta med en modern, lokal aktör. Make IT vet hur vi fungerar och vilka behov vi har, avslutar Jonas Kallin.