IT-Säljare – tjänsten är tillsatt.

stratsidabild_makeit_säljare

 

Make IT grundades år 2000 och har idag 28 anställda. Med huvudkontor i Borås och personlig ”på-plats-service” om så behövs, samarbetar vi främst med medelstora och stora företag och organisationer i närområdet. Många av våra kunder agerar dock såväl nationellt som internationellt. Genom kompetenser, tjänster och produkter som effektiviserar kundernas IT-avdelningar, erbjuder vi ett ansvarstagande strategiskt partnerskap. Åt flera av våra kunder fungerar vi även som ”extern IT-avdelning”.

www.make-it.se

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du kommer att ha daglig kontakt med kunder, i de samtalen ska du på ett professionellt och förtroendeingivande sätt försöka värdera, kartlägga, administrera och förstå kundens behov av produkter och tjänster.

Vi söker dig som brinner för försäljning, är prestigelös och van vid att arbeta hårt för att nå dina mål. Du är lösningsorienterad, arbetar metodiskt och har en bra näsa för affärer. Du har lätt för att skapa relationer med alla typer av personer och uppskattar att jobba i den snabbrörliga IT-branschen. Du har en stor portion av nyfikenhet för människor, modern teknik och IT. Du har alltid nått eller överträffat dina säljmål.

I dina arbetsuppgifter ingår

 • Eget budgetansvar
 • Nykundsförsäljning
 • Inbokning av möten
 • Kundbesök
 • Samarbete internt med säljkollegor och tekniskt stöd
 • Administrativt arbete
 • Rapportering till säljchef

 

Dina kvalifikationer

 • Tidigare erfarenheter av försäljning mot företag
 • Kunskap om IT-branschen
 • Erfarenhet inom komplex lösningsförsäljning
 • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
 • God datorvana
 • B-Körkort

Övrig information

Vi söker en lagspelare som ser till helheten, du är strukturerad och prestigelös, lyhörd för kundens behov samt utvecklings- och målinriktad.

Du har social kompetens och servicekänsla samt god förmåga att kommunicera på teknisk nivå.

 

Ansökan och kontaktperson

Sista ansökningsdag för tjänsten är 24 april men då urval kan komma att ske löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till jobb@make-it.se.

För frågor kontakta:

Adam Lantz
033 720 83 26
adam.lantz@make-it.se