Hej Irmeli!

makeit_irmeli

Månadens medarbetare heter Irmeli och jobbar som innesäljare. Vi bad henne berätta lite om vad hon gör för kunderna här på Make IT.

Namn: Irmeli Östlund
Jobbar som: Innesäljare
Fritidsintressen: Mina två barn och vår hund, heminredning och trädgården. Jag gillar att koppla av från det vardagliga och hitta på roliga saker att göra med mina vänner.

Vad jobbar du med?
Som innesäljare skapar jag offerter, gör beställningar hos leverantörer och bevakar leveranser. Jag tar även hand om ordrar och leverantörsfakturor. Vi innesäljare har ett nära samarbete med våra utesäljare så att vi tillsammans kan ta fram bra lösningar som passar kundens behov.

Hur märker kunden av det du gör?
Jag hoppas att kunden märker av vår företagskultur som präglas av kundfokus och entreprenörsanda. Jag känner ett ansvar för att våra kunder erbjuds snabb och bra service.

Varför ska man välja Make IT som IT-partner?
Jag tror att det handlar mycket om oss som arbetar här, vi har gott om kompetenta, passionerade och serviceinriktade människor. Vi har en bra förmåga att se helheten och kundens behov. Vi är väldigt kostnadsmedvetna och tar fram lösningar som är skräddarsydda långsiktigt efter kundens behov.