Vi söker en SEO/Digital Marknadsförare

Vill du arbeta i ljusa, moderna lokaler centralt i Borås och i en företagskultur som präglas av kundfokus och entreprenörsanda för att tillsammans med goda kollegor ta ett ansvar för att våra kunder erbjuds snabb och bra service? Make IT grundades år 2000 och har idag 28 anställda och vi samarbetar främst med medelstora och stora företag i närområdet, många av våra kunder agerar dock såväl nationellt som internationellt. Genom våra kompetenta och serviceinriktade medarbetare erbjuder vi tjänster och produkter som effektiviserar våra kunders IT-avdelningar. Vi har en bra förmåga att se helheten och tar fram långsiktiga lösningar som är skräddarsydda efter kundens behov

ARBETSUPPGIFTER & ERFARENHET

Är du i startgroparna av din karriär? Som SEO och Digital Marknadsförare hos Make IT kommer du arbeta med sökordsoptimering samt att utveckla vår kommande satsning på egen Webbshop samt våra Sociala Medier. Tjänsten erbjuder mycket administration och även utrymme för egna initiativ, idéer samt ansvar för mindre projekt.

Du kommer till exempel att:

– Arbeta med sökordsoptimering, ha koll på vilka ord på hemsidan vi bör fokusera på samt skriva om texter i samma syfte
– Arbeta med de digitala kampanjerna, när bör Make IT ha vilka kampanjer?
– Ansvara för att utveckla sociala medier
– Viss samordning och projektledning av marknads- och säljaktiviteter kan också förekomma

Tjänsten passar dig som studerat SEO, Webbredaktör, E-commerce eller motsvarande, erhållit dig viss relevant arbetslivserfarenhet, har en god förståelse för området och nu vill ta nästa steg och ägna dig heltid åt vad du verkligen brinner för!

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har 0,5 – 2 års tidigare relevant erfarenhet från arbetsplats/praktik.

– Har mycket goda kunskaper i svenska språket
– God förståelse för sökordsoptimering
– Har sinne för detaljer och tycker om att vara spindeln i nätet i dubbel bemärkelse

Det är meriterande om du:

– Har relevant utbildning
– Har arbetslivserfarenhet inom området

Som person är du självgående och orädd för att prova nya saker. Vi ser att du är en person med ambitionen av att se resultatet av ditt arbete. Vidare är du flexibel inför förändrade förutsättningar och har inga problem att anpassa dig. Slutligen värderar vi självklart en god skriftlig kommunikativ förmåga vilket du uppvisar i ditt personliga brev.

Ansökan och kontaktperson

Sista ansökningsdag för tjänsten är 14 april men då urval kan komma att ske löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

För rätt person med rätt inställning och attityd vill vi påbörja en anställning så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till jobb@make-it.se.

För frågor kontakta:

Andreas Tärnegård
VD & Teknikchef
033 720 83 29
andreas.tarnegard@make-it.se