Vi önskar en säker sommar

Brännskador från grillen, fallskador från hängmattan eller solsvedd näsa kan vi inte skydda dig från. Men med vårt nya datacenter på plats hos Gothnet i Göteborg kan vi lova en säker serversommar.

Med serverplats hos Gothnet har vi genom ny teknik och geografisk redundans uppdaterat vår säkerhet ännu lite till. Anläggningen är dessutom säkerhetsklassad som skyddsobjekt, vilket bland annat ger den ökat skydd mot sabotage, terroristbrott, spioneri och grovt rån.

Säkerhet var även en av aspekterna när vi inledde vårt samarbete med Fujitsu och Microsoft för att utveckla en kostnadseffektiv, kompakt och säker serverplattform med hög prestanda: Primeflex powered by Microsoft Storage Spaces Direct. Fujitsus film om det spännande samarbetet där Make ITs vd Andreas Tärnegård intervjuas finns nu på Youtube.

Se filmen

Du kan också vara säker på att vi tar hand om eventuella frågor som kan dyka upp under sommaren. För även om andra går på semester har vi öppet precis som vanligt.

Har du frågor?

Kontakta oss
033 7208300
kundtjanst@make-it.se

Öppettider sommaren:
mån–tor 8–17, fre 8–16, lunchstängt 12–13. Always Online.