William berättar

William Elmgren

Vad gör vi egentligen här på Make IT? Den här månaden har vi pratat med IT-säljaren William Elmgren, och bett honom berätta lite om vad han arbetar med.

Namn: William Elmgren

Jobbar som: IT-säljare

Fritidsintressen: Min familj och min sambo är det absolut viktigaste för mig. Musik är även en stor del av mitt liv. Min pappa är journalist med stort musikintresse så jag och mina fyra syskon har vuxit upp med många sköna tunes. Africa av Toto är en sådan låt. Det finns ingen som kan lämna ett rum ledsen efter att ha lyssnat på den. Jag tränar rätt mycket också. Då blir det oftast gym eller löpning.

Vad jobbar du med?
Som IT-säljare är jag länken mellan kund och företag. Allting börjar med ett möte och sedan är det mitt jobb att skapa en riktigt god relation till kunden. De behöver få ett ansikte på Make IT och det är det jag strävar efter att vara. Jag förmedlar såklart alla våra tjänster också, men en stor del av mitt jobb består av att nätverka, skapa nya kontakter och utforska nya marknader. Det kan ske närsomhelst så jag släpper egentligen aldrig fokus från företaget. Då tappar man guldkornen. Ingen dag är den andra sig lik och det älskar jag med mitt jobb.

Hur märker kunden av det du gör?
De får ett familjärt ansikte att vända sig till, någon att lita på och hitta lösningar tillsammans med. Jag försöker se kundens utvecklingspotential, analysera utifrån deras behov och sedan lägga upp en långsiktig plan med målet att spara tid och pengar. Vi är ett stöd för kunden på hela deras IT-resa, inte en kostnadspost på deras offert.

Varför ska man välja Make IT som IT-partner?
Make IT känns som en egen liten familj med sunda värderingar. Och alla vi anställda är en del av den familjen. Det går inte en dag utan att jag pratar om mitt jobb, och den passionen tror jag genomsyrar allt vi gör. När du väljer oss så får du en långsiktig glokal partner med ett proaktivt framtidstänk. Som en sjysst kompis med bra IT-kompetens helt enkelt.