Nytt svenskt rekord

Året som gått har varit mycket händelserikt för Make IT. Vi har lanserat en ny hemsida, utvecklat en serverplattform tillsammans med Fujitsu och Microsoft samt föreläst på Microsoft Ignite i Orlando. Framförallt har vi genomfört en mängd lyckade projekt med våra kunder.

Ja, det är mycket roligt som hänt under 2017. För oss är samarbetena med Fujitsu och Microsoft bevis för att en mindre aktör i Sverige kan besitta den spetskompetens som krävs av två globala aktörer.

Hur ska vi då toppa detta 2018? Självklart genom att fortsätta vara den samarbetspartner du som kund kan fortsätta utvecklas med. Redan första kvartalet nästa år lanserar vi spännande nyheter för framtiden. Innan dess ska vi fira jul och nyår, men vi har öppet som vanligt –  Always Online.

PS. Vi glömde en sak. Vi har faktiskt varit med och slagit ett rekord under 2017. Vår julgåva gick till Musikhjälpen som slog nytt rekord med 74 410 363 insamlade kronor.