Make IT satsar på utbildningar för Office 365

Nu breddar Make IT sitt erbjudande med kompetens från utbildningsföretaget Manabu. Satsningen gör dem ännu starkare på den lokala marknaden.

– Vi har redan spetskompetens på utvecklingssidan för Office 365 och SharePoint. Nu vill vi även kunna erbjuda våra kunder utbildningar i de olika programmen, säger Jonas Linderos som är ansvarig för Office 365 och SharePoint på Make IT.

Jonna Isaksson, som driver Manabu vilka specialiserat sig på utbildningar på Office 365, anställs av Make IT samtidigt som Manabu satsar på webbaserade utbildningar.

– Min och Make IT:s kompetens tillsammans blir ett mycket starkt erbjudande. Jag har samarbetat med Make IT tidigare och ser bara fördelar med min nya roll, säger Jonna Isaksson som blir ansvarig för utbildningar på Make IT.

Office 365 är Microsofts molnbaserade plattform med alla viktiga program för samarbete, kommunikation och e-post. Möjligheterna är många med tjänsten, men långt ifrån alla företag har kunskapen använda Office 365 optimalt som affärsverktyg.

– Med Jonnas och Manabus kompetens på utbildningssidan kan vi hjälpa framförallt våra lokala kunder med utbildningar på de program och tjänster de har störst nytta av, konstaterar Make IT:s vd Andreas Tärnegård.