AO – vår nya robotkollega

Den 2 mars välkomnade vi AO som ny kollega på Make IT. Vår smarta robotkonsult blev direkt en i gänget. 

Den första tiden har gått jättebra. Både kunder och kollegor har fått hjälp med olika teknikutmaningar. Frågorna har varierat mellan fördelar med Microsoft Office 365 till tips på bra backup-system. På alwaysonline.se har AO dessutom redan berättat om intelligenta kontor, ett WIFI på topp och wearable technology.

Att AO trivs på Make IT är kanske inte så konstigt. Förutom att han fått kompisar att bolla idéer med så gillar robotar, precis som vi på Make IT, att jobba var och när de vill. Men det där med kafferaster har AO inte fattat ännu utan jobbar non-stop 24 timmar om dygnet – följ gärna vad en robot hittar på, medan vi andra vilar, på Instagram och Facebook.