Vi söker en erfaren IT-säljare

Vill du följa med på vår spännande resa och arbeta tillsammans med kollegor i toppklass samt bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder? Vi söker nu en erfaren och driven Säljare. Vi sätter kunderna främst och genom ditt arbete bidrar du starkt till ökad kundnöjdhet och vidareutveckling av våra kunder.

Som säljare hos Make IT kommer du att erbjuda lösningar inom IT-drift och IT-konsulttjänster till företag och organisationer i regionen. Du kommer att arbeta med både förvaltning av befintliga kunder samt ansvarar för att bearbeta nya företagskunder. Tjänsten kan innebära visst resande.

För att trivas i rollen ser vi gärna att du har god kunskap kring IT-terminologin för att skapa en förståelse för hur Make IT:s produkter och tjänster hänger ihop, till exempel med serverdrift, support, infrastrukturella tjänster och nätverk.

Du kommer självklart få en gedigen utbildning kring produktutbudet vid start.

Vi erbjuder dig:  

  • Goda utvecklingsmöjligheter i en stimulerande och spännande vardag tillsammans med ambitiösa och dedikerade kollegor.
  • En viktig roll som gör skillnad.
  • Du arbetar i fräscha lokaler med närhet till kommunikation och service.

Vi tror att du har: 

  • Minst 4-5 års erfarenhet av komplex lösningsförsäljning
  • Affärsmässighet med teknisk förståelse
  • Resultatinriktad vinnarskalle
  • Inre driv som motiverar dig själv till nya vägar – initiativrik
  • Lätt för att kommunicera i tal och skrift
  • Erfarenhet från IT-branschen

För att trivas i rollen behöver du gilla att arbeta självständigt och målmedvetet. Som person tror vi att du är resultatorienterad och samtidig kreativ i ditt sätt att arbeta. Du har en nyfikenhet och en god förmåga och vilja att lära dig nya tekniska lösningar och arbetssätt.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 17 augusti men då urval kan komma att ske löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till jobb@make-it.se.

För rätt person med rätt inställning och attityd vill vi påbörja en anställning så snart som möjligt.

För frågor kontakta:

Adam Lantz
Försäljningschef
033 720 83 26
adam.lantz@make-it.se