Driven projektledare med koll på Office 365

Vi är vassa på Office 365 och SharePoint. Uppdaterade på den senaste tekniken säkrar våra utvecklare hämtning och hantering av affärkritisk information för våra kunder. Nu behöver vi en lika vass projektledare till vårt team.

I din roll som projektledare har du kompetensen att hålla ihop och driva projekt med ofta täta avstämningar. Dessutom i flera projekt som kan löpa parallellt. Du förstår och kan förklara affärsnyttan och användningen av komplicerade lösningar och program – tekniken lämnar du åt utvecklarna. Genom att följa våra kunders utveckling vet du också när lösningar behöver uppdateras eller byggas ut.

Hos kunden möter du såväl ledning som medarbetare. Din uppgift är att alla ska förstå sin nytta av SharePoint och Office 365 – både i det vardagliga arbetet och på affärsmässig lång sikt. Därför har du lätt att förstå kundens affär och förmåga att förklara hur saker och ting hänger ihop. Har du dessutom en pedagog inom dig som i vissa projekt får lära ut hur program, intranät och portaler används är det ännu bättre.

Är du den strukturerade, dynamiska och ledande projektledare vi letar efter är driv och förmåga att ta projekt från start till mål, viktigare än certifieringar och utbildningar. Självklart ser vi att du har arbetat med eller i Office 365 och SharePoint.

Vad vi erbjuder? Utmaningar, uppdrag och utveckling i ett skönt team med grym kompetens, sammanhållning och engagemang.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 16 november men då urval kan komma att ske löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till jobb@make-it.se.

För rätt person med rätt inställning och attityd vill vi påbörja en anställning så snart som möjligt.

För frågor kontakta:

Jonas Linderos
SharePoint- / BI-ansvarig
033 720 83 10
jonas.linderos@make-it.se