Jonas berättar

Månadens medarbetare Jonas Linderos

Vad gör vi egentligen här på Make IT? Den här månaden har vi pratat med Jonas Linderos, och bett honom berätta lite om vad han arbetar med.

Namn: Jonas Linderos

Jobbar som: Teknisk strateg

Fritidsintresse: Att vara ute i naturen med min fru och våra tre söner är en solklar favorit. Utöver det är jag en riktig datanörd och det jag gör på jobbet är sådant jag sitter med hemma också. Jag har jobbat med teknik i snart 40 år och jag tycker fortfarande det är lika roligt med nya utmaningar, så jag kan inte låta bli. Gillar också att köra snabba bilar maximalt på racerbanan med andra likasinnade.

Vad jobbar du med?
Min roll har skiftat ganska mycket under åren sedan jag var med och grundade Make IT. I dagsläget jobbar jag med att ta fram lösningar tillsammans med andra i teamet som kan underlätta och säkra upp informationshantering. Det kan handla om att skapa intranätportaler eller flöden och logik i SharePoint. Men det viktigaste är inte själva portalen eller produkten utan användarnyttan. Syftet är att utveckla en lösning som verkligen underlättar för kund genom att bland annat automatisera mycket av deras arbete. Jag jobbar även en hel del med Business Intelligence för att publicera affärsdata.

Hur märker kunden av det du gör?
Målet är att förstå kundens nuvarande situation och behov, vara lyhörd inför deras önskemål och leverera en unik lösning som motsvarar, eller allra helst överträffar, deras efterfrågan. Det finns alltid något vi kan göra för att förenkla, förbättra och spara pengar åt våra kunder genom teknik. Med min envishet, och riktigt bra medarbetare, presenteras det ofta många kreativa och roliga idéer.

Varför ska man välja Make IT som IT-partner?
Vi är ett starkt team som är väldigt stolta över det vi levererar. Allas unika kvalifikationer och egenskaper gör att man hela tiden utvecklas – både som person och företag. Att ligga i framkant av en ständigt utvecklande bransch gör att vi kan erbjuda det allra senaste. Vår höga kompetens och långa erfarenhet säkerställer att lösningarna är stabila och något våra kunder kan känna sig trygga med.