Karriär

Bli en av oss

Till oss kommer människor som vill skapa förändring. Som vill driva igenom projekt för våra kunder och se effekten svart på vitt. Som vill utmana sig själva och är nyfikna på nya saker. Men där slutar de flesta likheterna. Därför är Make IT ett företag med vitt skilda kompetenser, åldrar, personligheter och erfarenheter. Och det är så vi vill ha det. Olikheten mellan oss är det som gör oss till ett skönt, färgstarkt gäng som aldrig fastnar i gamla hjulspår.

Här lever vi som vi lär, inte minst när det gäller en aktivitetsbaserad arbetsplats. Vår verksamhet går ju inte ut på att befinna sig i en kontorsbyggnad åtta timmar om dagen, så varför göra som företag alltid har gjort? Vi arbetar vid den tid och plats som ger bäst resultat. Vi tar oss framåt med hjälp av lyhördhet, kunskap och drivkraft. Och vi är nyfikna på hur din personlighet kan färga av sig på Make IT.

Du som har kompetensen, engagemanget och viljan att jobba långsiktigt bör höra av dig till oss på jobb@make-it.se med CV och personligt brev. Vi är alltid intresserade av att hitta nya medarbetare.

Lediga tjänster

Karriär

Vi söker en Sharepointutvecklare

Som SharePoint-utvecklare på Make IT kommer du att arbeta med både befintliga SharePoint-implementationer samt utveckling och konfigurering av kvalitativa och långsiktiga lösningar…

Läs mer och sök tjänsten