En stark IT-partner

Kort sagt är vi din externa IT-avdelning. Med den kompetens och erfarenhet vi har samlat på oss genom många år i branschen kan vi hjälpa dig med allt från föråldrad hårdvara till morgondagens mjukvara. Förutom tjänster som IT-konsulter på plats och telefonsupport, erbjuder vi även ett strategiskt stöd. Det innebär att vi går in och backar upp ledningen på ditt företag när det kommer till frågor om teknik och framtiden. När du anlitar oss som konsult sätter vi din lönsamhet och säkerhet i fokus – och tack vare våra teknikers nära samarbete med varandra får du tillgång till Make IT:s hela kompetens. Konsulttjänster från Make IT ska alltid vara en trygghet för dig.

Fördelar med våra konsulttjänster

  • Punktinsatser eller löpande
  • Extern IT-avdelning
  • Personlig, dedikerad tekniker
  • Strategi, säkerhet och konsulting
  • Stora kompetensresurser
  • Dynamiskt konsultteam

Strategi

Som strategiska IT-konsulter har vi en lång erfarenhet av att matcha ihop ny teknik med våra kunders behov. När vi följer trender och utveckling gör vi det ur ett perspektiv där din affärsnytta står i fokus. Vad är intressant, vad är nödvändigt och vad är bara en fluga? Vår expertis ligger i att undersöka och hitta de lösningar som gör ditt företag mer effektivt och lönsamt.

IT-Säkerhet

”Sånt händer inte mig.” Många företag tar onödiga risker genom att inte vara tillräckligt skyddade. När hoten hela tiden växer sig starkare är det tidskrävande att hålla sig uppdaterad om riskerna och de nödvändiga skydden. Det är där Make IT kommer in. Vi förstår allvaret i de intrång som sker och har kompetensen som krävs för att ta hand om ditt företags IT-säkerhet. Och vi gör det med målet att du inte ska känna dig begränsad – som slutanvändare ska du känna dig maximalt fri och maximalt skyddad på samma gång.

IT-konsult

Det må heta konsulttjänster men vi kallar det vi erbjuder för en problemfri vardag. Vilken konsultlösning som faktiskt leder till problemfri IT för ditt företag tar vi reda på tillsammans. För ett medelstort företag kan det behövas konstant närvaro medan ett mindre företag kan klara sig med så kallade teknikdagar då man samlar alla frågor till en särskild dag. Vanliga konsulttjänster är också punktinsatser som installation, underhåll och konfiguration.