Konsultation – få ut mer av tekniken

Känner du dig osäker på nyttan med Office 365? Eller funderar du på om det skulle vara bra för ditt företag att börja arbeta i SharePoint? Utan att veta vilka möjligheter som finns kan det vara svårt att ta beslut om vilka program man ska använda. Därför erbjuder vi konsultation där vi tar reda på hur ditt företag kan få ut mesta möjliga av tekniken.

Fördelar med våra utbildningar

  • Stärker kompetensen
  • Sätter kurs mot interna mål
  • Effektiviserar möten och processer
  • Matchar mjukvara med dina behov

Grundligt arbete

I workshops går vi igenom nuläge och önskat läge, och tar fram en rapport med rekommendationer på hur ditt företag kan arbeta med Office 365 eller SharePoint. Vi tar även fram rekommendationer på var ni behöver öka organisationens kunskap. Rapporten kan du sedan använda internt eller som underlag för att bygga ett eget intranät i SharePoint.

Från effektivisering till projektledning

Vårt mål är samma som ditt – med vår konsultation vill vi hjälpa dig att få ut mer av de tekniska lösningar som erbjuds. På så vis blir det effektivare möten och tydligare kravspecifikationer.

Vi kan även gå in som konsulter eller projektledare i den här typen av projekt, för att antingen stötta eller leda projekt där du känner att du saknar tid eller kompetens att driva det själv.