Våra utbildningar

Många företag ser utbildningar som en självklarhet när de tar in nya, komplicerade saker – men glömmer helt bort det när det gäller deras mest använda program. Här är det tvärtom och våra utbildningar finns till för att hjälpa dig att utnyttja potentialen i Office 365. Utbildningarna görs ofta i smågrupper där vi lär av varandra och alla känner sig trygga i att fråga, testa och våga göra fel.

Fördelar med våra utbildningar

 • Skapar trygghet och effektivitet
 • Anpassat efter ditt företag
 • Användarfokuserat
 • Ökar affärsnyttan

Effektiva möten i Skype för företag

Effektiva möten i Skype för företag är en utbildning som kan hjälpa er organisation mycket. Vi blir allt mer mobila på våra arbetsplatser och det är inte lika självklart att alla fysiskt befinner sig på samma plats. Då blir Skype för företag ett viktigt verktyg. Det är ett kommunikationsverktyg som hjälper oss att ha effektiva möten på distans men också att snabbt kunna kommunicera med våra kollegor och kunder. Genom att veta hur man ska använda programmet på rätt sätt kan ni öka effektiviteten i organisationen.

I utbildningen Effektiva möten i Skype för företag får deltagarna lära sig att:

 • Hantera kontakter
 • Administrera möte
 • Delta i möte
 • Presentera i möte
 • Samarbetsverktyg i mötet

Ge personalen större frihet utan att kompromissa på kvalitén i arbetet. Med rätt kunskap kan ni alla jobba vart som helst.

Låter det intressant? Kontakt oss!

Intresseanmäl dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Redaktörsutbildning i SharePoint

När ni har byggt upp ett Intranät i SharePoint behöver det underhållas och kontinuerligt uppdateras med information. För att inte alla i organisationen ska vara inne och ändra på sidan så utser man ofta en eller ett par administratörer för intranätet. Tanken är att redaktören ska ha en lite djupare förståelse för SharePoint och kunna anpassa vissa delar av sidan som den ”vanliga” användaren inte kan.

Genom Redaktörsutbildning i SharePoint lär sig deltagarna att:

 • Hantera information på sidor
 • Skapa nya sidor
 • Skapa nyheter och kalenderhändelser
 • Byta webbparts
 • Skapa vyer
 • Anpassa val av taggar (metadata)

Efter den här utbildningen kan era redaktörer sköta den vardagliga uppdateringen av sidan och Intranätet kan bli en mer levande plats dit medarbetarna går för att hålla sig uppdaterade.

Låter det intressant? Kontakt oss!

Intresseanmäl dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Arbeta smartare med Outlook

Vem vill inte arbeta smartare med Outlook? Det är nog ett av de viktigaste verktygen vi har på företaget. Här styr vi alla möjliga typer av bokningar, hanterar mail och kontakter, samlar att göra uppgifter med mera. Samtidigt är det här ett av de verktygen som stjäl absolut mest tid från oss under en arbetsdag. Genom att ha rätt kunskap i Outlook finns det mycket tid att spara!

I den här utbildningen får deltagarna lära sig att:

 • Skapa regler
 • Mappstruktur
 • Söka
 • Koppling till OneNote
 • To Do (app)

Ta kontroll över programmet istället för att låta programmet kontrollera dig!

Låter det intressant? Kontakt oss!

Intresseanmäl dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Användarutbildning i SharePoint

Många organisationer lägger stora pengar på att utveckla sitt intranät i SharePoint men glömmer sedan att utbilda användarna. Med en användarutbildning i SharePoint ser man till att personalen är med på tåget, vet hur de ska arbeta med det nya intranätet och kan den stora nyttan med det på ett annat sätt. Så för att det ska bli ett arbetsverktyg som organisationen använder så krävs det att alla vet hur de ska arbeta med det som har byggts upp.

Våra användarutbildningar i SharePoint görs helt skräddarsydda för just eran organisation. Den utgår alltid ifrån ert syfte med intranätet, vilka funktioner ni har, hur eran organisation ser ut med mera.

Glöm inte att investera i era användare när ni investerar i ett intranät!

Är ni intresserade? Kontakta oss!

Intresseanmäl dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Personlig Tränare i Office

Tänk att ha en personlig tränare i office paketet. För visst har du väl känt ibland att det finns mer att lära sig i Office-programmen (Word, Excel, PowerPoint, OneNote)? Eller att du kör fast i ett problem som du inte riktig kan lösa? Genom vår kompetens kan vi hjälpa er att arbeta bättre i programmen. Det finns möjlighet att få hjälp i programmen per timme eller boka in en hel utbildning i det programmet som just er organisation har behov av. Många gånger glömmer vi bort att vi sitter på bra kraftfulla verktyg bara genom våra Office program. Det gäller bara att de som använder programmen får en chans att lära sig hur de ska användas.

Om ni är intresserade av att höja organisationens kompetens inom Office-paketet eller vill ha en PT som kommer ut och hjälper er med specifika problem så har vi lösningar som kan passa er. Kontakta oss!

Intresseanmäl dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Användarutbildning i Office 365

Vi skräddarsyr en användarutbildning i Office 365 helt efter era behov. Office 365 ger oss väldigt många möjligheter och är en fantastisk plattform. Men utmaningen ligger i att få personalen att börja arbeta på ett nytt sätt.  Vi hjälper er att ta fram en plan på vilka verktyg som är de viktigaste för just ert företag. Sen skapar vi relevanta utbildningar för er utifrån det.

Genom användarutbildning i Office 365 kommer organisationen igång och arbeta med valda funktioner. På så sätt kan de dra nytta av den tjänsten som ni har i era licenser. Använt på rätt sätt kan Office 365 öka effektiviteten ordentligt, säkerställa er dokumenthantering, öka flexibiliteten i arbetet och underlätta alla typer av samarbeten.

Användarutbildningen är helt skräddarsydd efter er organisation beroende på vilka program som är aktuella för er att börja använda. Den här typen av utbildning passar både för organisationer som har haft tjänsten länge och för dem som precis har eller ska ta steget.

Vill ni ge er organisation bättre förutsättningar? Kontakta oss!

Intresseanmäl dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Dokumenthantering i SharePoint

Dokumenthantering är ett av de viktigaste användningsområdena i SharePoint. Många organisationer har som sin primära anledning att skapa ett intranät i SharePoint just att de behöver en bra lagring av sina dokument. Men om organisationen inte vet hur de ska arbeta med dokumenten när de ligger i SharePoint och om de inte förstår fördelarna med att arbeta på det här sättet så blir det svårt att få dem att göra det på ett bra sätt.

I utbildningen Dokumenthantering i SharePoint får ni lära er att:

 • Vad som är skillnaden på SharePoint och OneDrive
 • Skapa och hantera dokument
 • Arbeta med Taggar och vyer
 • Dela dokument
 • Samredigera i dokument
 • Checka in och checka ut dokument
 • Synkronisera för att nå dokument i offlineläge

Efter den här utbildningen kommer ni få ännu bättre kontroll på era dokument och skapa förutsättningar för att personalen kan bli mer effektiva i sin dokumenthantering.

Låter det intressant? Kontakt oss!

Intresseanmäl dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.